A CELLADAM, MINT GYŰJTŐFOGALOM.

A Floracell része annak az egységes szemléletnek, melyet celladam flozófia néven foglalhatunk össze. A Celladam filozófia mint egészségmegőrző és betegségmegelőző rendszer az alábbi elemeket foglalja magába:

 1. Egy szinte magától értetődő, elméletileg és gyakorlatban is igazolható elméletet a rákos megbetegedések /és még sok egyéb betegség/ kialakulásának közös gyökérzetéről. Ennek az elméletnek a központi eleme annak az információs hálózatnak a megléte, mely többek között a sejtek közötti kommunikációt hivatott szolgálni. Az elmélet szerint ennek a hálózatnak a sérülése vezethet oda, hogy információ hiányában a sejtek kórosan szaporodni kezdenek, illetve az eredeti programjuktól eltérően nem pusztulnak el.


 2. Egy vizsgálati módszert /celladam teszt/, mely a vérből, szervezeten kívül, in vitro, képes kimutatni ennek a hálózatnak nemcsak a meglétét, de a normálistól eltérő állapotát is. A hálózat állapotából következtetéseket lehet levonni az immunrendszer állapotára vonatkozóan. Az immunrendszer állapota pedig egyenes összefüggést mutat a daganatos megbetegedések kialakulásával.


 3. Olyan készítményeket /Celladam, Vitacell néven/, melyek a tapasztalatok és az eddigi kutatások alapján képesek befolyásolni többek között ennek a hálózatnak az állapotát, képesek helyreállítani ennek a hálózatnak  sérüléseit, ezáltal pozitív irányba befolyásolni a szervezet védekező képességét, növelve ezáltal a már kialakult betegségből való gyógyulás esélyét is.


 4. Egy olyan egészségmegőrző filozófiát, mely különböző alternatív energiatermelési módszerek, környezetkímélő technikai megoldások kifejlesztésével és alkalmazásba vételével kívánja csökkenteni azokat a káros környezeti terheléseket, melyek nagymértékben felelősek a természet, és ezen belül az emberek egészségének rombolásáért.


 5. Végül, de nem utolsó sorban mindezeket egy olyan rendszerben képzeli el, amely megfelel a Megelőzés-Felismerés-Gyógyítás hármas követelménynek, melyet a jelenleg ismert módszerek közül összefüggésében egyik sem képes teljesíteni.


  A Floracell a harmadik pontban írtaknak felel meg, kiegészülve még azzal a kitétellel, hogy a betegségek megelőzésében óriási szerepe van az egészséges táplálkozásnak, ami megfelelő, a szükséges tápanyagokat tartalmazó élelmiszerek nélkül elképzelhetetlen.

Köztudott, hogy a termőföld egyoldalú műtrágyázása, a vegyszerezés, az elsősorban a megjelenésre és nem a beltartalomra irányuló "növénynemesítés" következtében táplálékaink közel sem tartalmazzák a kívánatos tápértéket. Ennek az önveszélyes folyamatnak a megállításában, visszafordításában jelenthet óriási segítséget a Floracell, a Celladam, vagyis Kovács Ádám legújabb készítménye.

 

 

A feltaláló .

 • The Number One
  A Celladam Team vezetője, elektrotechnikus, számtalan találmány, szabadalom tulajdonosa, megszállott "amatőr" rákkutató, több tudományos könyv és publikáció szerzője, társszerzője.
  Hajdúböszörményben született.
  Hetvenhat éves, ötvenkét éve nős.
  Találmányai közül néhány: lapos képcső, onkokés (amit harminc év után újra "feltaláltak"), celladam hatóanyag, magnetoterápia, celladam teszt, és még több mint negyven szabadalom.
  Életcélja a rák gyógyítása.