vitacell logo
Önnek is joga van az egészséghez!

A termék részletes leírása

Vitacell és Celladam csepp.

Használatuk, kezelési módok,
terápiák, mellékhatásaik.
Általánosságban mondhatjuk, hogy a Vitacell készítmények ajánlhatók megelőzésre és általános egészség megőrzési célzattal, a Celladam készítmények pedig, kialakult betegség esetén jelenthetnek segítséget.

Mindkét célra elsődlegesen a cseppek használhatók.
Kezelésük egyszerű.

Használata :

Kockacukorra, kekszre, kenyérdarabkára kell cseppenteni a megfelelő mennyiséget, Vitacellből 10, Celladamból 25 cseppet naponta. Lehetőség szerint reggel, éhgyomorra kell bevenni, és a szájban hosszabb ideig tartani, hogy a száj nyálkahártyáján keresztül tudjon felszívódni. Nem jelent gondot, ha nincs lehetősége reggel bevenni a cseppeket, mert pl. mást is szed, esetleg az alkoholtartalma miatt gépjármű vezetés előtt nem akarja bevenni. Bármikor bevehető, de előtte és utána lehetőleg 15 - 20 percig ne egyen-igyon, és ne mosson fogat.

Miből állnak a cseppek?

A cseppek 96%-os alkoholban oldott CDM ill.VTC hatóanyagból állnak.
A hatóanyag összetétele nem titkos. A szabadalmi leírásokban pontosan meg van adva az összetétel, ami lipopoliaminoamid szerves molekulák csoportja.
Normális esetben a szervezetben megtalálhatók a hasonló molekulák, de jelenlegi étkezési szokásaink, agyonfinomított, vegyszerezett, iparilag előállított élelmiszereink egyre kevésbé alkalmasak ezen anyagok pótlására. Tapasztalataink szerint ezen összetevők jelenléte szervezetünkben elengedhetetlenül szükséges a megfelelő működéshez, elsősorban a szöveti szerveződés szintjén.

A Vitacell cseppeket megelőzési céllal minimum két hónapig naponta, majd a továbbiakban csökkentett gyakorisággal, de legalább háromnaponta célszerű szedni. Lényeges, hogy a Vitacell/Celladam hatóanyag, ha minimális mennyiségben is, de mindig jelen legyen a szervezetben.
A kéthónapos Vitacell kúrát legalább évente érdemes megismételni, de a folyamatos szedés is javasolható, főként veszélyeztetettség, vagy kórelőzmény esetén.
Veszélyeztetettséget jelent a családban, felmenő ágban előfordult rákos megbetegedések száma is.

Hozzászokni nem lehet, ismert káros mellékhatása nincs. Járványos időszakban /influenza/ vírusellenes hatása miatt érdemes szedni.

A hatóanyag 96%-os alkoholban oldott, ezért érzékenység esetén irritációt okozhat. Célszerűbb ebben az esetben a Vitacell, esetleg a kúp, vagy a krém alkalmazása.

Ellenjavallata a sugár-, és kemoterápiával történő együttes alkalmazásán kívül nincs. A kezelések közti szünetekben ezek esetében is javasolható.

A Vitacell cseppek szedésének alsó és természetesen felső korhatára nincs. Ismét hangsúlyozni kell azonban, hogy a Vitacell nem immunerősítő, hanem közvetett immunmoduláns, amely hatást a daganatsejt közvetíti
A cseppek kiválóan alkalmasak az egészségben maradás elősegítésére, és az általános egészségi állapot javítására.


Mi a különbség a Celladam, és a Vitacell között?

A Vitacell és a Celladam cseppekben található hatóanyag között nagyon kis különbség van. Mindkét hatóanyag ugyanabból a hatóanyagcsaládból származik,  több komponensű, un. Lipopoliamin komplexek.
A Celladamnak, a Vitacellre is jellemző hatásokon túl van egy un. retard, azaz elhúzódó hatása.
A Vitacell cseppekben a hatóanyag koncentráció 10mg/ml, és 8.5 ml-es kiszerelésben kerül forgalmazásra.
A Celladam cseppek kiszerelése 15 ml, és a hatóanyag koncentráció 5 mg/ml.

Vitacell cseppekből kevesebbet kell szedni, és így /érzékenység esetén/ a cseppek alkohol tartalma kevésbé irritálhatja a száj nyálkahártyáját.
Mint fentebb írtuk, megelőzésre a Vitacell, kialakult betegség esetén inkább a Celladam ajánlható.

Vissza a rendelési oldalra

Szemléletváltás a rák megelőzésében.

Celladam filozófia alapja, hogy a szervezetben van egy hálózat, amely a sejtek közötti információ közvetítéséért is felelős. Ennek a hálózatnak a meghibásodása vezethet a daganatos betegségekhez, és még sok más megbetegedéshez is.

Kovács Ádám


"  Egészségünket ingyen kaptuk,
de megfizethetetlen, ha már nincs. "

vitacell